Tuinen van Paleis het Loo

Als je op mijn instagram account kijkt zul je zien dat bloemen nooit lang ontbreken. Ik hou van bloemen!

Deze zomer zijn we met de kinderen naar Paleis het Loo geweest en natuurlijk hebben we ook door de tuinen gewandeld. Het was mooi weer (want daarvoor was het bijna 2 weken lang regenachtig) en de zon scheen lekker dat we zowaar onze vesten uit konden doen. Ik genoot zo van de tuinen! Terwijl manlief en de kinderen doorliepen bleef ik steeds achter om foto’s te maken van de bloemen die me aanspraken. lol. Hieronder wat foto’s.

Hier loop je net de tuinen binnen (hiernaast kunnen de kinderen met pijl en boog schieten en de kleintjes kunnen paardrijden met een stok).
Ik moet nog opzoeken hoe deze heten.
Er waren een paar hele grote zonnebloemen (die ik nog nooit zo groot heb gezien!) Niet deze trouwens.
Deze zijn toch echt wel mijn favoriet! Zulke mooie kleurencombinaties en lekker wild. De Zonnehoed, of Echinacea (ik ben het allemaal aan het leren).

Wat zijn ze toch mooi he!

In dit vijvertje waren trouwens hele grote vissen! Ze kwamen naar je toe in de verwachting dat ze eten krijgen natuurlijk.

De foto’s zijn met een Nikon 50mm 1.8 gemaakt. Als tip zou ik zeggen, ga op je knieeen als je de fotos gaat maken. Ik zou het van harte aanraden om naar Museum Paleis het Loo te gaan. De kinderen vond het heel leuk, de meiden vonden de paarden met koets helemaal geweldig en de jongens bleven bij de pijl en boog afdeling. De tuinen zijn heel mooi en rustgevend. We hebben ons allemaal goed vermaakt.

De zomer zit er alweer bijna op maar als je het nog mee kan pikken zou ik het zeker aanraden. Heb jij misschien nog een tip voor tuinbezoeken? Fijne week alvast!

Samantha